Inspirasjon

Sjekk gjerne ut vår Instagram for mer inspirasjon


Gang

Det behagelige lyset fra ledstriper blir et innbydende område hvor lyset leder vei. Ledstripene kaster lys langs gangen, og rommet blir en invitasjon til å gå inn i en harmonisk overgang fra dag til kveld.

Stue

Det myke lyset fra raffinerte ledstriper blir et koselig område hvor stemningen settes perfekt. LED-belysningen skaper en avslappet atmosfære, ideell for avslappende stunder og hyggelige samvær med familie og venner.

Kjøkken


Kjøkkenet omfavnes av det moderne lyset fra smidige ledstriper, som gir rommet en stilig glød. LED-belysningen skaper en innbydende atmosfære, midt i blinken for kulinariske eventyr og hyggelige øyeblikk rundt kjøkkenøya.

Baderom

Badet, opplyst av ledstriper, blir et moderne tilfluktssted der lyset smyger seg langs flisene og gir rommet en behagelig glød. Ledstripene skaper en rolig atmosfære for avslapning og velvære.

Soverom

Soverommet blir transformert av delikate ledstriper, som skaper en moderne og avslappet atmosfære. Lyset danser mykt på spileveggen, og rommet blir en rolig oase før en god natts søvn.